دپارتمان مالی و مالیاتی
خانه توسعه تجارت
با جهانی شدن اقتصاد ، نیاز روز افزون به شناخت دقیقتر نظام های مالی جهانی و شیوه های سرمایهگذاری و ابزارهای مالی پیشرفته بیشتر احساس می شود که نقش مدیریت مالی را در راستای تثبیت موقعیت مالی صاحبان کسب و کار در دنیای متلاطم امروز پر رنگتر از قبل نموده است مدیریت مالی در اصل مدیریت منابع و مصارف به صورت کارا و اثربخش است. که هدف آن افزایش ارزش شرکت و در نتیجه افزایش ثروت سهامداران میباشد.
مبنای ایجاد این ارزرش بر این اصل ساده استوار است که پول و سرمایه به دست آمده از فعالیت اقتصادی بیش از ورودی آن باشد بر این اساس ، مدیران مالی شركتها به طور مداوم در سه حوزه سرمایه گذاری بلندمدت ، وجوه نقد و برآوردن تعهدات كوتاه مدت به دنبال دستیابی به تركیبی از سیاست ها و تصمیم گیری ها به منظور هدایت صحیح کسب و کار در مسیر رسیدن به هدف ایجاد ارزش و حداكثرسازی ثروت می باشند.

سیستم مالی
سیستم مالی
جرایم مالیاتی
جرایم مالیاتی
جرایم بیمه ای
جرایم بیمه ای
هزینه یابی حسابداری
هزینه یابی حسابداری
همین الان میتوانید با ما تماس بگیرید و از خدمات ما استفاده کنید.

معمار سیستم مالی خود باشید !
جمله طلایی ” هیچگاه با سخت کار کردن سرمایه دار نمی شوید آن چیزی که شما را ثروتمند می کند معماری سیستم مالی است ” سیستم مالی یعنی سیستمی که برای پول، اعتبارات، بدهی ها، سرمایه گذاری ها و دارایی ها، تشکیل و ایجاد شده است . یک شرکت بایستی سیستم مالی خود را بصورت شفاف مدیریت کند. مدیر مالی در شرکت، نقشی محوری و اساسی بازی میکند.
این افراد، اطلاعات مالی را در قالب ترازنامه و صورتهای مالی ارائه میدهند و نگران برنامهریزی و نحوه مدیریت داراییهای کسب و کار هستند، این موضوع شامل مواردی همچون هماهنگی جهت دریافت تسهیلات به منظور بهبود گردش مالی، استراتژی ورود و خروج سرمایهگذاران در سازمان، سیاست قیمتگذاری و تعیین ارزش محصول می باشد ولی در سیستم مالی کسانی هستند که که در بخش حسابداری یک سازمان فعالیت میکنند، امور مربوط به ردیابی و گزارش معاملات مالی شرکت را در زمینه های حسابداری بهای تمام شده محصول، حسابداری سیستم حقوق و دستمزد، سیستم موجودی انبار، تجزیه و تحلیل سودآوری، گزارش درآمد، مدیریت بدهیها و مالیاتهایی که البته پرداخت میشود.
جرایم مالیاتی و بیمه ای در کمین کسب و کار شما !
با پیچیده شدن و تعدد قوانین و مقررات مالیاتی، بروز بودن در این حوزه از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر همه افراد جامعه عمداً یا سهواً از تکالیف خود اجتناب کنند، درواقع فرار مالیاتی رخ داده است و جرایم سنگین مالیاتی در کمین آنها خواهد بود. توجه به نکاتی مانند عدم انجام تکالیف قانونی مربوط به مالیاتها در رابطه با وصول یا کسر مالیات مؤدیان دیگر و ایصال آن به سازمان امور مالیاتی در مواعد قانونی تعیین شده و خودداری از انجام تکالیف قانونی در خصوص اظهارنامه مالیاتی حیات کسب و کار شما را به خطر می اندازد. چنانچه برای ادامه مسیر کسب و کار خود، برنامه جدی دارید، از خدمات مشاوره مالیاتی غافل نشوید.
فرض کنید که دارای یک شرکت تولیدی یا خدماتی هستید که در سال آتی یک معافیت خاص متعلق به فعالیت شما و یا یک تکلیف جدید در قانون بودجه پیش بینی می گردد که از آن اطلاعی ندارید.جهل به قوانین در این حوزه، مسائل زیادی را برای شما به همراه خواهد داشت. یکی از چالش های همیشگی ، احکام مالیاتی در سایر قوانین می باشد به عنوان مثال، معافیت مالیاتی اشخاص مقیم مناطق آزاد در ماده ۱۳ قانون چگونگی اداره مناطق آزاد پیش بینی گردیده است.این سردرگمی از تعدد قوانین و وظایف ، مالیات را به غول ترسناکی تبدیل کرده، این در حالیست که با انجام یک سری اقدامات ساده ، مالیات نه تنها پدیده ترسناکی برای اشخاص حقیقی و حقوقی نیست ، بلکه می توان از آن متنفع شد .


نقاط تاریک کسب و کارها !
یکی از اساسی ترین عوامل موفقیت در عملکرد مالی شرکت ها، بودجه بندی است. شرکت های بازرگانی وتولیدی از بودجه برای برنامه ریزی و کنترل عملکرد خود استفاده می کنند. بودجه عبارت است از بیان مالی برنامه های یک بنگاه اقتصادی برای نیل به اهداف مشخص در آینده. از طریق بودجه بندی، مدیران می توانند وجوه کافی برای پرداخت بدهی ها و یا مقدار مواد خام کافی برای تولید و در نهایت محصول کافی برای برآورده کردن تقاضای مورد انتظار را پیش بینی کنند .
به همین جهت، فرآیند بودجه بندی، از نقطه شروع طرح تا مرحله برآورد بودجه را شامل می گردد. تهیه گزارشات به صورت دوره ای مبنایی برای ارزیابی عملکرد و مقایسه نتایج واقعی با اهداف می باشد فرآیند برنامه ریزی و بودجه بندی برای هر یک از بخش ها به طور جداگانه انجام می شود و ترکیب آن ها بودجه جامع را مشخص می کند که نهایتا در دو بخش بودجه عملیاتی و بودجه مالی عرضه می شود لازم بذکر است که اطلاعات حسابداری بیشترین کمک را به فرآیند بودجه بندی می کند. شرکت ها قادرند اطلاعات تاریخی لازم در مورد درآمدها، بهای تمام شده و هزینه ها را از سوابق حسابداری استخراج کنند. این داده ها در فرموله کردن اهداف آتی بودجه ای بسیار مفید خواهند بود.
هزینه یابی در مدیریت و حسابداری
در وضعیت رقابتی موجود، یکی از عوامل مهمی که موجب برتری نسبت به سایر رقبا می شودکاهش بهای تمام شده محصولات و خدمات ارائه شده است. این مهم بدون کاهش هزینه ها در سازمان و استفاده ی بهینه از امکانات و منابع و ضعفهای موجود امکان پذیرنیست . جنبه ای از این نارسایی ناشی از ضعف و عدم کارایی سیستمهای موجود به ویژه در حوزه ی حسابداری مدیریت است. لازم است سازمانها روشی را به کارگیرند که علاوه بر عدم پیچیدگی، کم هزینه بوده و بیشترین اطلاعات را از فرآیندها، فعالیتها وخدمات مالی به مدیران ارائه دهند از این رو، هزینه یابی سنتی جوابگوی این نیاز نیست. مدیریت هزینه می تواند تغییری به سمت بهبود مستمر در سازمان باشد. لازم نیست به دنبال تغییرهای انفجاری یا ناگهانی باشیم، هر نوع بهبود یا اصلاح به شرط آنکه پیوسته و مداوم باشد، ارتقاع بهرهوری را به ارمغان خواهد آورد.


آخرین مقالات دپارتمان مالی و مالیاتی

جلوگیری از فرار مالیاتی و حذف ممیزمحوری با قانون فروشگاهی
جلوگیری از فرار مالیاتی و حذف ممیزمحوری با قانون فروشگاهی تحول پارادایم مالیاتی کشور با قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه … ادامه مطلب

جزییات جدید از تغییرات قوانین چک
🔹 افراد هنگام مراجعه به شعبه برای دریافت وجه چک در صورت کسری مبلغ چک در حساب جاری فرد صادرکننده، … ادامه مطلب

نقاط تاریک معافیتهای مالیاتی صادرات مواد اولیه در صنعت
با اینکه دولت نسبت به لطمات معافیت مالیاتی صادرات مواد اولیه واکنش خوبی داده است و با مصوبه ای ۹۰ … ادامه مطلب

بودجه 1400 و واقعیت های پیدا وپنهان آن
برآورد کسری بودجه دولت در سال ۱۴۰۰ سه برابر کسری بودجه سال ۱۳۹۹ تخمین زده می شود. این در حالی … ادامه مطلب

با ارزش ترین دارایی نامشهود کسب و کارها
تو بخوان قصه مردان حساب و عدد و سود و زیان به نام خداوندی که افتتاحیه و اختتامیه همه حسابهاست،ترازش … ادامه مطلب