رئیس و اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران در راستای همافزایی و مشارکت و همکاری راهبردی با فولاد مبارکه در حوزه تحول دیجیتال، ضمن دیدار با حمیدرضا عظیمیان، مدیرعامل فولاد مبارکه و بازدید از فرآیند تولید این شرکت، تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
بهگزارش روابطعمومی شرکت فولاد مبارکه، حمیدرضا عظیمیان، مدیرعامل این شرکت در این زمینه با اشاره به ضرورت اجرای طرح تحول دیجیتال بهعنوان ضمانت رقابتپذیری و حفظ جایگاه این شرکت در عرصه بازارهای جهانی و داخلی به بیان چالشها و دغدغههای پیش روی شرکت فولاد مبارکه پرداخت. وی اقتضائات محصول، فشارهای هزینهای، رقابت و الزامات خدمات و پیچیدگی فرآیند را از جمله چالشهای پیشرو برشمرد و در ادامه از الزامات قانونی و مقرراتی، مشتری و تولید محصولات متنوع در کنار بازارهای متعدد بهعنوان دیگر چالشهای ارزیابیشده در اینباره نام برد.
مدیرعامل فولاد مبارکه جایگاه فولاد ایران را در مقایسه با ۲۰ کشور برتر تولیدکننده فولاد در رتبه یازدهم ارزیابی و خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیتهای موجود در عرصه صنعت فولاد کشور در مقایسه با عرصههای دیگر اقتصادی، صنعت فولاد ایران زمینه رقابت و بهدست آوردن جایگاههای برتر درجهان را دارد؛ از اینرو با اجرای تحول دیجیتال در این صنعت بهویژه در فولاد مبارکه امکان کاهش فاصله فعلی دور از ذهن نخواهد بود. مدیرعامل فولاد مبارکه از جدید بودن موضوعات این طرح و نبود نمونههای موفق در کشور، فرهنگسازی و توسعه نظری و عملی در ساختار فولاد مبارکه و جلب مشارکت حداکثری، فقدان پیمانکاران توانمند دارای محصول و راهکار آماده بهعنوان برخی از مهمترین چالشهای اصلی این شرکت در اجرای طرح تحول دیجیتال نام برد.
وی خاطرنشان کرد: زمینههای خوبی در راستای همکاری مشترک بین فولاد مبارکه و اتاق بازرگانی وجود دارد که از آن جمله میتوان به تلاش حداکثری برای نهادینه شدن ضرورت تحول دیجیتال در تمامی صنایع کشور و مشارکت در سرمایهگذاری ایجاد زیرساختهای تحول دیجیتال در مراکز دانشگاهی و صنعتی و به اشتراک گذاشتن آنها اشاره کرد. عظیمیان در ادامه فراهمسازی زمینه استفاده از تجارب بینالمللی بهویژه اتاقهای کشورهای صنعتی پیشرو در انقلاب چهارم، سرمایهگذاری در حوزه توسعه استعدادهای فناوریهای نوظهور بهویژه هوش مصنوعی، اینترنتاشیاء، اطلاعات عظیم(Big data) و تحلیل دادهها را بهعنوان دیگر زمینههای موجود در راستای همکاری مشترک نام برد.
در ادامه مسعود خوانساری، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران نیز ضمن اشاره به برنامههای کلان انجام شده در اتاق بازرگانی بهویژه اقدامات در مرکز نوآوری و مدرسه تازه تاسیس کسبوکار، گفت: خوشبختانه فولاد مبارکه با وجود تحریمها گامهای موثری در حوزه افزایش کمی و کیفی تولید فولاد برداشته است. خوانساری از پروژه اجرای تحول دیجیتال بهعنوان یکی از اقدامات بسیار مهمی که از سال گذشته در شرکت فولاد مبارکه آغاز شده یادکرد و گفت: اقدامات این شرکت در زمینه اجرای طرح تحول دیجیتال موجب شد برای آشنایی بیشتر و تبادل تجربه درباره اقدامات انجامشده در مرکز نوآوری اتاق بازرگانی تهران بازدیدی از شرکت فولاد مبارکه داشته باشیم و در قالب تفاهم انجامشده زمینهای ایجاد شود تا تجارب این ۲ مجموعه در اختیار سایر صنایع نیز قرار بگیرد. خوانساری همچنین ابراز امیدواری کرد اتاق بازرگانی بهعنوان انتقالدهنده تجربیات فولاد مبارکه بتواند بهخوبی در حوزه تحول دیجیتال به ایفای نقش بپردازد.
در ادامه این دیدار، مدیرعامل شرکت ایریسا نیز با ارائه گزارشی از اقدامات انجامشده در حوزه تحول دیجیتال در شرکت فولاد مبارکه بهدلایل حرکت فولاد مبارکه به سمت اجرایی شدن این طرح اشاره و تصریح کرد: تحولات جهانی در عرصه اقتصاد و تجارت و رقابت شدیدی که در حوزه صنعت فولاد جهان وجود دارد، الزاما بنگاههای اقتصادی بزرگ را به حرکت به این سمت سوق میدهد. رسول سراییان از عضویت فولاد مبارکه در باشگاه فانوسهای دریایی بهعنوان چشمانداز این شرکت نام برد و با تاکید بر این نکته که تمامی اقدامات در طرح تحول دیجیتال در همین راستا برنامهریزی شده، خاطرنشان کرد: بنگاههای آیندهنگر در کشورها بهدنبال بهدست آوردن شرایط لازم برای عضویت در این باشگاه هستند. باشگاهی که اعضای آن ضمن حفظ و جایگاه رقابتپذیری خود که منجر به سوددهی بیشتر برای آن بنگاهها میشود، بهعنوان پیشبرنده و توسعهدهنده شرکتهای دیگر در کشورهای متبوع خود عمل و فرآیند تحول دیجیتال را در شرکتهای دیگر تسهیل خواهند کرد. روزنامه صمت
بدون دیدگاه