♦️هرویک یاریجانیان رئیس اتاق مشترک ایران و ارمنستان:
🔹دو موضوع را بهصورت جدی میتوان با ارمنستان پیش برد؛ یکی از آنها تولید خودروی مشترک و دیگری لوازم خانگی است. میتوان خط تولید ایران خودرو را در قالب همکاری با ارمنستان ایجاد کرد، همانگونه که ایران خودرو در آذربایجان خط تولید خودرو دارد.
🔹میتوان در تولید لوازم خانگی و صنایع غذایی نیز به تولید مشترک با ارمنستان دست یافت. درست است که بازار ارمنستان کوچک است اما میتوان صادرات مجدد را از آن کشور پیگیری کرد و این امر برای کشور ما که همواره مورد تحریمهای ظالمانه واقع شده امری حیاتی است. اگر موارد عنوان شده از جمله صادرات خودرو، محصولات غذایی و لوازم خانگی به کشورهای مختلف را اجرایی کنیم، میتوانیم به دستاوردهای خوبی دست یابیم.
🔴سفر وزیر صنعت به ارمنستان/آمادگی سرمایهگذاری و تولید لوازم خانگی در ارمنستان
🔹وزیر صنعت ضمن تشریح برنامه سفر خود به ارمنستان از آمادگی سرمایهگذاری و تولید شرکتهای صنایع غذایی و لوازم خانگی در این کشور خبر داد.
🔺به گزارش شبکه لوازم خانگی، سیدرضا فاطمیامین با اعلام مطلب فوق، افزود: شرکتهای ایرانی فعال در حوزهایی از جمله صنایع غذایی و لوازم خانگی به بلوغ رسیدهاند و باید از مرزهای کشور خارج شوند. اکنون، این شرکتها میتوانند در ارمنستان سرمایهگذاری کرده و پایگاهی برای تولید در این کشور و صادرات به سایر کشورها به وجود آورند.
🔹هنوز مشخص نیست که کدام صنعتگران لوازم خانگی در این سفر وزیر صنعت را همراهی میکنند.
نگاهی به وضعیت آمارهای بینالمللی نشان میدهد که کشور مذکور بیشترین صادرات خود را در سال 2018 به کشور ایالات متحده آمریکا داشته است. در لیست 10 کشور اصلی که پاکستان کالاهای خود را به آنها صادر میکند، نامی از ایران وجود ندارد.
بعد از آمریکا به ترتیب کشورهای چین (7.69)، انگلیس (7.32)، آلمان (6)، افغانستان (6)، امارات متحده عربی (4)، اسپانیا (4)، بنگلادش (3) و ایتالیا (3) درصد بیشترین سهم را در مقاصد کالاهای صادراتی پاکستان دارند.
بدون دیدگاه